Altmaesports dona a conéixer les empreses del territori amb un vídeo

Les persones interessades a conéixer sis empreses dels Ports i l'Alt Maestrat i participar en el documental podran fer-lo els dies 3 i 6 de setembre

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader i la Xarxa Reactiva Els Ports han organitzat diferents visites guiades a empreses del territori per a el mes vinent de setembre, concretament per al divendres 3 i dilluns 6. Aquestes jornades de portes obertes s’emmarquen en el projecte Emprén Jove del pròxim 25 de setembre, celebrat a Ares, mitjançant el qual es gravarà un vídeo documental en el qual les sis empreses participants mostraran els secrets de la seua labor i contaran la seua trajectòria personal i professional.

Per al divendres 3, les empreses que es visitaran són l’estudi d’arquitectura MaestrarQ a Culla; la coneguda formatgera artesanal Quesos de Catí on s’ensenyarà el procés d’elaboració del formatge, es comptarà amb una degustació de productes i es visitarà l’explotació caprina; i l’empresa agroalimentària Cabritillo del Maestrazgo a La Torre d’en Besora.

Per al 6 serà el torn de les empreses Ramaderia Alba Querol d’Ares, Electrificacions La Mata de la Mata i Respiranatura Rutes E-Bike de Cinctorres les que obriran les seues portes a totes les persones interessades a conéixer-les.

Totes aquelles persones interessades a participar en els vídeos i assistir a les visites gratuïtes poden inscriure’s a través de les xarxes socials del GAL.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *