Benicarló aposta per la promoció del turisme gastronòmic en la 42a edició de Fitur

Benicarló aposta per la promoció del turisme gastronòmic en la 42a edició de Fitur

El municipi presentarà la marca gastronòmica creada recentment i el Pla Director de Turisme Gastronòmic, que marcarà l’estratègia turística de la ciutat en els propers anys.

Benicarló estarà present els dies 19 i 20 de gener a la 42a edició de la Fira internacional de Turisme per tal de promocionar els seus punts forts com a ciutat turística. Enguany, el turisme gastronòmic centrarà totes les accions promocionals, que inclouran la presentació de la marca Benicarló Cuina Autèntica i Pla Director Gastronòmic, el full de ruta que guiarà els passos per a consolidar la gastronomia com a oportunitat per a diversificar l’oferta i com a motor de desenvolupament econòmic de la ciutat per als propers anys.

Així ho ha confirmat la regidora de Turisme, Isabel Cardona, que ha constatat que «l’aposta de Benicarló és construir un model de turisme gastronòmic basat en la diferenciació, la cooperació dels diferents agents i la professionalitat» i ha insistit en què «aquest Pla Gastronòmic serà el punt de partida per a traure el màxim valor al nostre producte».

Per a complementar la posada en escena, s’ha organitzat un showcooking que comptarà amb la participació dels cuiners Carlos Miralles, del restaurant Mar Blava, i Iván Alemán, del restaurant San Rafael.

Durant l’assistència a la fira també s’aprofitarà per mantindre reunions de treball amb diferents agents del sector turístic i s’establiran contactes amb operadors i premsa turística especialitzada.

Benicarló estarà present dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, i sota el paraigua de la marca turística provincial Castelló Mediterrani, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló.

El mercat madrileny és un dels principals que rep Benicarló, per darrere de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Aragó.

Relacionados  Comunicado del equipo de gobierno del Ayuntamiento de Cabanes