Benicarló contracta 24 persones durant un any a través de dos programes d’ocupació

Benicarló contracta 24 persones durant un any a través de dos programes d’ocupació

Les persones contractades s’incorporaran a àrees molt diverses, com Registre, Serveis Socials, Governació, Cultura, Participació Ciutadana o el Mucbe. Els dos programes sumen una inversió de 467.753 euros.

L’Ajuntament de Benicarló reforçarà durant un any la seua plantilla amb la incorporació de 24 persones beneficiàries de dos programes d’ocupació: EMPUJU (per a menors de 30 anys) i ECOVID (per a majors de 30 anys).

Els dos programes estan subvencionats per la Generalitat i suposaran una inversió total de 467.753 euros (234.487 euros per al programa Empuju i 233.266 euros per al programa Ecovid).

Les 24 persones contractes ja s’han incorporat aquesta setmana, la majoria per a realitzar tasques administratives i d’atenció a la ciutadania en diferents departaments municipals, tot i que també s’han contractat perfils més especialitzats com una psicòloga, una periodista, dos ajudants de museu o dos ajudants de biblioteca.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, ha donat la benvinguda a les persones beneficiàries i les ha animat a «aprofitar al màxim aquesta oportunitat per a forma-se i per a preparar-se per al futur».

Xaro Miralles ha valorat de forma molt positiva el funcionament d’aquest tipus de programes, «tant a nivell de l’administració com de les persones contractades» i ha recordat que «en els poc més de dos anys que portem de legislatura, hem superat els 2 milions d’euros en programes d’ocupació, pràcticament el mateix que en tota la legislatura anterior».

Relacionados  Comunicado del equipo de gobierno del Ayuntamiento de Cabanes