Benicarló contracta 24 persones durant un any a través de dos programes d’ocupació

Les persones contractades s’incorporaran a àrees molt diverses, com Registre, Serveis Socials, Governació, Cultura, Participació Ciutadana o el Mucbe. Els dos programes sumen una inversió de 467.753 euros.

L’Ajuntament de Benicarló reforçarà durant un any la seua plantilla amb la incorporació de 24 persones beneficiàries de dos programes d’ocupació: EMPUJU (per a menors de 30 anys) i ECOVID (per a majors de 30 anys).

Els dos programes estan subvencionats per la Generalitat i suposaran una inversió total de 467.753 euros (234.487 euros per al programa Empuju i 233.266 euros per al programa Ecovid).

Les 24 persones contractes ja s’han incorporat aquesta setmana, la majoria per a realitzar tasques administratives i d’atenció a la ciutadania en diferents departaments municipals, tot i que també s’han contractat perfils més especialitzats com una psicòloga, una periodista, dos ajudants de museu o dos ajudants de biblioteca.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, ha donat la benvinguda a les persones beneficiàries i les ha animat a «aprofitar al màxim aquesta oportunitat per a forma-se i per a preparar-se per al futur».

Xaro Miralles ha valorat de forma molt positiva el funcionament d’aquest tipus de programes, «tant a nivell de l’administració com de les persones contractades» i ha recordat que «en els poc més de dos anys que portem de legislatura, hem superat els 2 milions d’euros en programes d’ocupació, pràcticament el mateix que en tota la legislatura anterior».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *