Benicarló obrirà la Fira de Nadal amb més de 50 estands

La cita serà el proper 5 de desembre de 10.00 a 20.00 hores a la plaça de la Constitució, i se sortejaran dos patinets elèctrics entre les persones que compren en alguna de les parades.

Benicarló donarà la benvinguda al Nadal este diumenge amb la I Fira de Nadal, una jornada comercial i festiva organitzada per la Regidoria de Comerç i la Unió de Comerços amb l’objectiu de dinamitzar la ciutat i promoure les compres en el comerç local i de proximitat.

Així ho ha explicat la regidora de Comerç, Clara Cid, i els representants de la Unió de Comerços Adrián Palacio i Sonia Foix, que han destacat la gran quantitat d’establiments que hi participaran i la diversitat d’activitats que s’han organitzat al voltant de la Fira.

La plaça de la Constitució serà l’escenari d’aquesta jornada on, a més de les ofertes dels estands, hi tindran cabuda desfilades de models, degustacions o actuacions musicals. A més, durant tot el dia estarà present el Pare Noel, que recollirà les cartes dels xiquets i xiquetes de Benicarló.

Al final de la jornada es realitzarà un sorteig de dos patinets elèctrics entre totes les persones que hagen comprat en alguna de les parades.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *