Benicarló reconeix Jacob de Haan, director convidat de la serenata a Sant Bartomeu

Benicarló reconeix Jacob de Haan, director convidat de la serenata a Sant Bartomeu

De Haan, que resideix a Rotterdam, és conegut per les seues bandes sonores.

 

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha rebut el director que enguany s’encarregarà de dirigir la serenata a Sant Bartomeu. El compositor neerlandés és un dels músics més reconeguts del moment.

Amb motiu de la serenata a Sant Bartomeu que tindrà lloc demà dimarts, l’alcaldessa de Benicarló ha volgut reconéixer la figura del director que l’Associació Musical Ciutat de Benicarló ha convidat per a participar d’un dels actes més tradicionals de les Festes Patronals. Enguany, l’escollit ha estat el neerlandés Jacob de Haan, director, compositor i referent mundial en la música de banda.

Nascut a Heerenveen (Països Baixos) l’any 1959, va rebre la seua educació musical al State Music Academy de Ljouwert, on va estudiar orgue i llenguatge musical. Va créixer en una família vinculada a la música i ja de ben menut va rebre les primeres lliçons de piano i trompeta que el van ajudar a desenvolupar la seua creativitat com a compositor.

De Haan, que resideix a Rotterdam, és conegut per les seues bandes sonores i per la combinació d’estils i destaca per un repertori d’obres que tenen diferents graus de dificultat, des de xicotetes peces de concert fins a peces més populars. El seu prestigi l’ha portat a participar com a director convidat i com a jurat de diferents concursos arreu del món.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, ha agraït la presència de Jacob de Haan a la serenata,

Un dels concerts més importants de l’any i que té una antiguitat de més 125 anys d’història. És molt positiu per a tots els músics de la nostra banda comptar amb la direcció d’un director tan prestigiós com de Haan.

Ha remarcat, Miralles.

Relacionados  Novedades en el 'Festival Internacional de Jazz de Peñíscola 2024'

El director, De Haan, ha manifestat,

És un plaer estar aquí i poder sentir el gran ambient que es genera a la plaça.

El director de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, Pablo Anglés, també ha agraït la presència de de Haan i ha destacat,

El segell de qualitat que li dona a totes les seues obres.

La presidenta de l’entitat, Mar Martínez, i la mussa de l’entitat, Lucía Anglés, també han estat presents a l’acte.

La serenata a Sant Bartomeu tindrà lloc dimarts 23 d’agost a les 21.00 hores a la plaça de Sant Bartomeu.