Càlig recuperarà aquest cap de setmana la Fira de Nadal suspesa per la pluja

La plaça de la Diputació s’omplirà de nou de paradetes i activitats per gaudir d’un bon ambient nadalenc per ajudar a incentivar les compres.

 

L’Ajuntament anuncia que aquest dissabte, 17 de desembre, es recuperarà la Fira de Nadal que es va haver de suspendre diumenge degut a la pluja. Cal destacar que dissabte sí que es va poder celebrar la mostra amb les activitats previstes, amb un gran èxit de participació per part dels veïns i veïnes, però diumenge les males condicions climàtiques van obligar a suspendre la fira.

El regidor de Cultura, Óscar Anglés, ha destacat que dissabte es va poder gaudir de les activitats previstes amb la inauguració de la fira, que va comptar amb la participació de 17 comerços locals i de la comarca, a més de la programació. Segons detallava,

Tant veïns, veïnes com persones visitants van xalar d’un gran ambient festiu a la plaça de la Diputació, a més de la música en directe del Grup Rock’a’delic de Benicarló, que va oferir un bon concert de jazz i música swing.

Pel que fa a la resta de les activitats, també van comptar amb una elevada participació, amb especial èxit una vegada més, del Betlem Vivent organitzat pel Grup de Teatre Corronconco, amb la col·laboració de les Reines i Dames de les Festes.

Anglés assenyalava que per aquest dissabte es tornarà a recuperar la Fira de Nadal que es va haver de suspendre diumenge per la pluja, perquè els comerços puguen disposar de nou de les paradetes per a vendre els seus productes, a més de celebrar les activitats que es van quedar pendents.