Campanya ‘Enamora’t d’Orpesa per Sant Valentí’ 2023

Campanya ‘Enamora’t d’Orpesa per Sant Valentí’ 2023

Aquesta campanya tindrà lloc des del 5 al 19 de febrer.

 

La regidoria de Cultura d’Orpesa ha llançat una nova campanya, després de l’èxit de “Digues gracies i bon dia” ara arriba “Enamorat del tu, d’Orpesa i després de qui vulgues”; una iniciativa que pretén posar en valor l’ús del valencià, a banda, d’incentivar el comerç local amb l’excusa de l’arribada de San Valentí.

Gonçal Tamborero, edil de cultura, destaca,

És una aposta en la qual es compta amb la col·laboració de l’associació d’hostaleria de la localitat, que són els que oferiran els diferents premis dels sortejos com són ara, els sopars per a dues persones. Des de l’ajuntament es col·labora amb el disseny i distribució dels cartells.

La campanya en San Valentí consta de dues accions; en primer lloc en els bars i comerços locals es repartiran unes targetes per als seus clients, després de cinc euros de consumició tindran dret al fet que se’ls encunye una de les dues caselles. Una vegada es tinguen les dues caselles encunyades hauran d’entregar aquest tiquet en els llocs habilitats com són l’ajuntament i la biblioteca municipal; convertint-se així en la seua participació en un sorteig, en el qual podran guanyar sopars per a dues persones.

La segona part de la campanya, es desenvoluparà a través de xarxes socials, se sortejaran sopars en compartir alguna de les publicacions mentre que esmenten aqueixa persona amb la qual volen compartir aqueix sopar. Aquests post tenen xicotetes frases d’amor relacionades amb alguns dels monuments i espais simbòlics de la localitat, comenta Tamborero. Així cadascú pot compartir el que més li agrade.

Es tracta d’omplir entre tots les xarxes de missatges bonics, en els quals Orpesa sempre estiga present.

Cal destacar que aquesta campanya tindrà lloc des del 5 al 19 de febrer.

Relacionados  Nueva edición de 'Mercat de Barri' en el distrito Sur de Castellón