Castelló celebrarà el Dia Internacional de les Persones Majors amb un acte institucional en la plaça Major

Granero informa dels actes commemoratius davant el Consell Municipal de les Persones Majors

L’Ajuntament de Castelló es prepara per a la celebració, aquest divendres 1 d’octubre, del Dia Internacional de les Persones Majors amb un acte institucional i activitats que tindran lloc en la plaça Major. La regidora de Gent gran, Isabel Granero, ha informat dels actes organitzats durant el Consell Municipal de les Persones Majors que s’ha celebrat aquest dimarts en el Menador. Aquest fòrum de participació d’associacions i entitats de majors va reprendre el mes de juliol passat les reunions presencials després d’un any de trobades telemàtiques a causa de la pandèmia.

La regidora de Gent Gran ha explicat el retorn “a poc a poc” a la normalitat en els actes i activitats que s’organitzen pensant en la població major de Castelló. “Ha sigut un any especialment dur, però estem reprenent l’activitat en associacions i centres de majors en la mesura que siga possible i en compliment de les encara necessàries mesures de prevenció davant la covid-19”, ha indicat.

Durant la sessió, s’ha avançat a les persones assistents els actes que s’han previst per a la celebració de l’1 d’octubre, una data que no va poder festejar-se l’any passat. Així, des de la Regidoria de Gent gran s’ha organitzat un acte institucional en la plaça Major, que iniciarà a les 10 hores i que comptarà amb un concert d’un sextet de la Banda Municipal. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

A més, s’instal·larà una taula informativa amb la informació sobre els recursos que l’Ajuntament de Castelló ofereix a les persones majors, així com diverses exposicions que reflecteixen, d’una banda, el treball realitzat des de la Regidoria i, per un altre, les inquietuds de les persones majors.

Isabel Granero ha animat als assistents al Consell municipal a assistir i a participar en la celebració d’aquest dia, una data marcada en el calendari per a recordar la importància d’incorporar la visió, aportacions i experiència de les persones majors en el dia a dia i en el disseny de ciutat.