Castelló presenta el Trofeu Magdalena 2023 de Pilota Valenciana

Castelló presenta el Trofeu Magdalena 2023 de Pilota Valenciana

El Club Pilotari Castelló prepara una doble cita amb dues partides d’Escala i corda que tindran lloc el 13 de març al Trinquet del Parc Esportiu Sindical.

 

El regidor d’esports de Castelló, Omar Braina, ha assistit a la presentació del XIII Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana junt amb la presidenta del Club Pilotari de Castelló, Noemí Torrijos, Diego López com a representant dels jugadors i Manolo Martin, com a membre de la Fundació de Pilota Valenciana.

Braina anima a tota la ciutadania a «gaudir de la millor pilota professional, en un dia gran per l’esport i per les nostres festes de la Magdalena 2023, i com a regidor espera que siga un èxit i acudisca molta gent al trinquet”.

Per la seua banda, la presidenta del Club Pilotari de Castelló, Noemí Torrijos, ha destacat el significat de l’acte, amb més de setanta-tres anys d’història, i tretze en les noves instal·lacions del Parc Esportiu Sindical. Un reflex de la importància de la pilota a la nostra ciutat i del compromís del Club. A més, ha afegit:

Enguany volem convidar a tot Castelló a viure la festa de la pilota, fent un homenatge, com ja ve sent habitual, a un jugador que ens ha acompanyat moltes edicions en aquest trofeu, a Félix Peñarrubia Larrosa, conegut com a Félix de Dénia.

El Club Pilotari ha preparat una jornada especial el dilluns de Magdalena de vesprada. La primera cita serà a les 16.30 h amb la partida que enfrontarà a l’homenatjat Fèlix de Dénia (mitger), acompanyat pel jove Diego d’Onda (rest), s’enfrontaran a l’equip format per Mario de Riba-roja i Salva de Massamagrell.

Posteriorment, a les 17.30 h se li farà el reconeixement a Félix per disputar, a les 18.00 h l’atractiva Partida d’Escala i corda de la XXXII Lliga CaixaBank que enfrontarà a De la Vega, Tomás II i Bueno, a Giner, Javi i Conillet.

Relacionados  Exàmens 2024 'Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià'

El Club també ha preparat una segona cita el dimecres 15 de març, al carrer Gràcia, a partir de les 16.00 h, amb diferents activitats de pilota, com ja va sent tradició.