Compromís es reuneix amb ‘La Niuada’ per a fomentar l’impuls de l’economia a l’interior amb triple impacte

Representants de la coalició Compromís s’han reunit amb el centre del Pacte Territorial Plana Alta Nord, La Niuada, d’emprenedoria sostenible, amb seu a Benlloc, per a fomentar l’impuls de l’economia a l’interior de Castelló amb triple impacte: social, ambiental i financer.

Aquesta reunió s’ha celebrat en el marc de la trobada de Nova Ruralitat a Benlloc, on s’ha tractat la importància de la transició energètica i ecològica i l’inici de la fi de l’energia fòssil barata, on s’ha plantejat si les societats rurals poden eixir reforçades perquè tenen l’oportunitat de significar-se com un espai de producció, vida, treball i oci propis.

El portaveu provincial de la coalició valencianista, Ignasi Garcia, ha destacat la importància de la transició cap a energies renovables «així com l’impuls cap a l’economia verda que es preocupa per la sostenibilitat i la custòdia del territori».

En la reunió, els representants de l’entitat han mostrat el seu treball amb entitats arrelades al territori amb una visió més ambiental, que han començat projectes d’emprenedoria sostenible, així com els serveis que ofereixen a les empreses.

Entre aquests serveis, destaquen la mentoria en emprenedoria, on s’acompanya de manera individual per la creació de l’empresa social; tallers formatius per a aconseguir un projecte real; i jornades d’impacte social, per a conéixer altres empreses socials i sostenibles.

En aquest sentit, ha reivindicat la necessitat de «crear un impuls econòmic en els nostres pobles a l’interior, perquè la sostenibilitat passa per l’equilibri territorial i per l’impuls de nous llocs de treball per a la gent jove».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *