Compromís lamenta que PSOE i Podem hagen renunciat a tindre una estació del segle XXI a Vila-real

La portaveu de Compromís per Vila-real, Maria Fajardo, assegura estar decebuda amb la manca d'agilitat a l'hora de reivindicar allò que considera just per a la ciutat.

La formació ve reivindicant el soterrament de les vies, una adaptació adequada per eliminar l’actual passarel·la que funciona un dia no i l’altre tampoc i una estació que done un servei per al segle XXI.

Segons la portaveu de Compromís, el servei que dona el Ministeri de Transports, dirigit pels mateixos socialistes que governen a Vila-real amb Raquel Sánchez al capdavant,

només mostra la deixadesa i la falta de consideració cap als ciutadans de Vila-real.

Segons considera Fajardo,

és més greu encara que ajuntaments veïns com Almassora hagen presentat ja fa temps al·legacions a l’estudi informatiu de la línia d’alta velocitat València-Castelló amb un informe de 30 pàgines redactat pels tècnics municipals que determina que el soterrament al pas per la ciutat és imprescindible per l’impacte sobre el desenvolupament urbà. En canvi, per part de Vila-real no hi ha cap proposta ni se l’espera.

Maria Fajardo també ha assegurat que fa dies que espera una reunió amb n’Emili Obiol, el socialista responsable de l’àrea a l’Ajuntament de Vila-real,

però mentre esperem que algú decidisca si li agrada tot com està i renúncia a qualsevol propostes de millora, el temps va passant i altres ciutats ja s’han avançat, com sempre.

Finalment, la portaveu de Compromís ha conclòs que

Vila-real necessita una administració més àgil i eficient o lamentablement se’ns passaran moltíssims més trens.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *