Comunicat de la Regidoria de Cultura respecte al mural ‘Titiriteros’

Reproducimos comunicado

Després de les últimes informacions publicades en un mitjà de comunicació, la Regidoria de Cultura reitera que no té cap responsabilitat en la desaparició del mural ‘Titiriteros’, de Juan G. Ripollés, situat a la mitjanera de l’edifici de la plaça La Pau, 6, dins el Museu a l’Aire Lliure de Castelló.
La Regidoria de Cultura no ha donat cap autorització per a les obres realitzades a la paret de l’edifici, ni ha autoritzat la desaparició de l’obra artística de la mitjanera, ja que no té competències en autoritzar obres de reparació d’edificis.
La regidoria ha estat coneixedora del tapat del mural amb pintura blanca quan ja s’havia produït, al finalitzar les obres. Mai s’ha rebut cap comunicació, ni per part d’altres departaments ni de la comunitat de veïns, sobre quin tipus d’intervenció s’anava a fer sobre l’obra de Ripollés.
Cultura vol deixar clar que ni li correspon concedir llicències d’obres ni tampoc ha donat el vist-i-plau a la desaparició parcial o total de l’obra.
Lamentem el tractament informatiu que s’ha fet d’aquest assumpte. La Regidoria de Cultura ha facilitat sempre la informació de que disposa i ha actuat amb total transparència.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *