Cultura convoca la XXII edició del Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló

Cultura convoca la XXII edició del Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló

La Regidoria de Cultura ha convocat un any més el Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló, amb el lema «Els meus racons preferits de Benicarló». Les obres, que han de ser originals i inèdites, es poden presentar fins al 13 d'octubre i optaran a tres premis de 500, 250 i 100 euros.

El Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló arriba ja a la XXII edició i ho fa convocant un nou certamen destinat a tots els fotògrafs aficionats i professionals que ho desitgen. El lema triat enguany és «Els meus racons preferits de Benicarló». Cada participant només podrà presentar un màxim de tres fotografies, en color, o en blanc i negre, amb possibilitat de tractament digital, però no de muntatge.

Les obres es podran presentar fins al 13 d’octubre i optaran als tres premis que s’atorguen: el primer, dotat amb 500 euros, el segon amb 250 euros i el tercer amb 100 euros. Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d’escollir l’obra guanyadora seran la il·luminació, la perfecció tècnica, la dificultat, l’originalitat, la composició, l’impacte i l’aplicació dels efectes o retocs.

El jurat seleccionarà un màxim de 40 fotografies, que seran les que formaran part de l’exposició que es podrà visitar al Mucbe del 22 d’octubre al 28 de novembre de 2021. La decisió del jurat es publicarà al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Benicarló i en la pàgina web (www.benicarlo.org), i es remetrà a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Relacionados  Entrega de premios concurso de fotografía 'Naturalizate'