Cultura convoca la XXIII edició del Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló

Les obres es podran presentar fins al 25 de setembre a les 13.30 h.

 

La Regidoria de Cultura ha convocat un any més el Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló, amb la temàtica «Flora i fauna de Benicarló». Les obres, que han de ser originals i inèdites, es poden presentar fins al 25 de setembre a les 13.30 h. i optaran a tres premis de 500, 250 i 100 euros.

El Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló arriba ja a la XXIII edició i ho fa convocant un nou certamen destinat a tots els fotògrafs aficionats i professionals que ho desitgen. La temàtica triada enguany és «Flora i fauna de Benicarló» i les obres s’hauran de presentar impreses en paper fotogràfic amb unes dimensions de 30 x 40 cm sense cap tipus de marc. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies, en color, o en blanc i negre, amb possibilitat de tractament digital, però no de muntatge.

Les obres es podran presentar fins al 25 de setembre a les 13.30 h. i optaran als tres premis que s’atorguen: el primer, dotat amb 500 euros, el segon amb 250 euros i el tercer amb 100 euros. Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d’escollir l’obra guanyadora seran la il·luminació, la composició, la dificultat, la perfecció tècnica, l’originalitat, l’impacte i l’aplicació dels efectes o retocs.

El jurat seleccionarà un màxim de 40 fotografies, que seran les que formaran part de l’exposició que es podrà visitar al Mucbe del 6 d’octubre al 6 de novembre de 2022. La decisió del jurat es publicarà al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Benicarló i en la pàgina webbenicarlo.org‘, i es remetrà a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Publicidad en Castellón Diario