Demà dimarts començaran les restriccions de circulació pel muntatge de casals fallers a Benicarló

Demà dimarts començaran les restriccions de circulació pel muntatge de casals fallers a Benicarló

Alguns carrers passaran a ser de doble direcció i en altres només es permetrà l’accés als veïns. La zona blava quedarà inhabilitada del 9 al 19 de març. Aquest dimecres sí que hi haurà Mercat a la plaça de la Constitució però els dies 13 i 20 de març no. Després de la Crida del...

Alguns carrers passaran a ser de doble direcció i en altres només es permetrà l’accés als veïns. La zona blava quedarà inhabilitada del 9 al 19 de març. Aquest dimecres sí que hi haurà Mercat a la plaça de la Constitució però els dies 13 i 20 de març no.

Després de la Crida del passat dissabte, les Falles ja s’ensumen a Benicarló. A partir de demà dimarts començarà el muntatge dels casals i, per tant, les restriccions a la circulació de vehicles pels carrers de la ciutat.

Una de les principals afectacions serà el canvi de sentit d’alguns carrers: el carrer del Botànic Cavanilles passarà a ser de doble sentit a partir de demà mateix, per tal de donar entrada i sortida als vehicles. Igual passarà amb el carrer de Pérez Pina, que doblarà el sentit des del carrer de Vinaròs fins a Puig de la Nau.

A la sortida del carrer de Cabanes, l’obligatorietat de girar a l’esquerra es canviarà per l’obligatorietat de girar a la dreta, igual que a la sortida del carrer de Joaquín Olmos Forés. També s’obligarà a girar a la dreta al carrer de Joan XXIII a la sortida cap a César Cataldo.

Pel que fa als carrers del Cronista Viciana i Mestre Aurelio Camarero, es permetrà als veïns entrar en direcció prohibida per tal d’accedir als guals.

La zona centre estarà pràcticament tancada a partir de demà. Al carrer de Ferreres Bretó es tallarà la circulació, excepte per a aquells vehicles que vulguen accedir al pàrquing de la plaça de la Constitució i al carrer de les Escoles Cristianes. També podran passar els vehicles de càrrega i descàrrega.

Relacionados  Estas son las jóvenes que han presentado sus candidaturas a Reinas Falleras de Burriana 2024 - Castellón

Un any més, la zona blava quedarà inhabilitada, exactament des del 9 al 19 de març, ambdós inclosos.

I pel que fa als pàrquings, s’han habilitat 8 grans zones: accessos a la Piscina Municipal, carrer de Jacinto Benavente, carrer de Peníscola, avinguda de les Corts Valencianes, voltants del Centre de Salut i zona portuària. A més, estaran també oberts les 24 hores del dia el pàrquing de la plaça de Mossén Tomás i el pàrquing de la plaça de la Constitució.

Finalment, el Mercat del Dimecres sí que es muntarà aquest dimecres 6 de març però no es podrà habilitar ni dimecres 13 de març ni dimecres 20 de març.

El regidor de Policia i Seguretat, Ximo Bueno, ha indicat que «hem intentat causar el menor trastorn possible, tant per a la circulació com per a la ciutadania» i ha assegurat que «en termes generals, les modificacions són molt semblants als anys anteriors». Per la seua banda, el cap de la Policia Local, Agustín Parra, ha insistit en la necessitat d’evitar «al màxim» l’ús dels vehicles i ha recordat que «durant les Falles, les normes de circulació continuen vigents i, per tant, s’ha de fer un ús responsable dels vehicles i especialment dels llocs on els aparquem».