El cicle de concerts ‘Raval de musiCS’ confluirà 10 concerts amb varietat d’estils

El Col·lectiu d’Improvisació Musical de Castelló obrirà demà aquesta agenda que s’estendrà fins l’últim dijous de maig amb Miguel Verchili

La major part de les bandes escolleixen el festival per estrenar els seus darrers treballs

Aquest dijous comença el cicle de concerts ‘Raval de musiCS’ organitzat per l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria de Cultura. Fins a 10 concerts al Teatre del Raval, tots ell en dijous, que s’estendran fins al 26 de maig. En paraules de la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, “gener arranca amb un semestre de cultura molt fort que amb ‘Raval de musiCS’ ens portarà concerts que passaran des de la música pop o el rock, a altres estils mediterranis, contemporanis d’arrel, dels 60 o la improvisació”.

L’edició d’enguany aposta per la música del territori amb 10 bandes de Castelló i de la resta del País Valencià. Estrenarà el cicle el Col·lectiu d’Improvisació Musical aquest dijous 13 de gener, i seguirà el 27 de gener els Ruth Baker Band, amb noves cançons sota el braç que presentaran al teatre municipal.

Febrer és el torn de Luis Prado i el seu ‘El Tsunami Emocional’, recentment premi IVC de la Música Valenciana al Millor Disc de Pop, que presentarà a Castelló en format piano i veu amb un grapat de cançons generacionals el dijous 10. El 17 serà el torn dels joves i emergents Valiente Bosque i el seu indie pop fresc plasmat en el seu segon disc que acaben d’estrenar. Per a març, el sons tradicionals i d’arrel amb contemporaneïtat dels Udiva , programat per al dia 10, compartiran mes amb el power pop dels enèrgics Back To The Hills, per al dia 31.

Xiomara Abelló presentarà el 7 d’abril al Raval de musiCS el seu nou disc ‘Flor de xicoia’, que trasllada al seu públic als balcons de la Mediterrània amb col·laboracions de luxe, i tancant el mes, el 28, els Heatwaves mostraran la vigència del pop 60s amb el seu ‘Complete recordings’ recent tret de l’estudi. Exfan, amb Patrizia Escoin al front, obriran el mes de maig (dia 5), amb el seu segon disc d’estudi ‘Autoficción’ en plena gira. Tancarà el cicle el 26 de maig un renovat Miguel Verchili estrenant en exclusiva al Raval el seu nou treball, més electrònic i envoltat de coneguts noms de l’escena castellonenca.

Les entrades, entre 3 i 5 euros, es poden comprar al web entrades.castello.es i a la taquilla del Teatre del Raval els dies de cada espectacle.

Els dijous són de música i cultura a Castelló

La regidora Ruiz ha apostat fermament pel sector i per potenciar la cultura els dijous a Castelló al llarg de tot el semestre. El cicle ‘Raval de musiCS’ s’alternarà amb la campanya ‘Dijous de teatre’ que començarà la propera setmana amb ‘Chucho’, de La Zafirina Teatre. Es representaran un total de 6 obres teatrals de diferent temàtica i per a varietat de públics.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *