El diputat de Promoció Econòmica clausura el I Fòrum d’Economia Social en municipis de Castelló

El diputat de Promoció Econòmica clausura el I Fòrum d’Economia Social en municipis de Castelló

Aquest fòrum té com a objectiu fer una aproximació al cooperativisme i l’economia social als AEDL’s de la província de Castelló

Ferrando:

Es tracta de formar al voltant d’aquelles nocions que permeten conéixer els aspectes bàsics de cooperativisme

El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha participat en la cloenda del I Fòrum d’Economia Social, organitzat per la Diputació de Castelló, i que té com a objectiu fer una aproximació al cooperativisme i l’economia social als AEDL’s de la província de Castelló.

El fòrum s’ha realitzat els dies 27 i 28 de setembre al Centre CEDES de Vall d’Alba, on s’ha pogut participar de forma online i presencial.

Durant les dos jornades s’ha treballat sobre l’economia social, la seua definició i significació, el seu valor actual i les seues possibilitats com a ferramenta per als nous desafiaments del context actual, sempre des de la perspectiva de l’administració local.

Segons ha expressat Ferrando, aquestes jornades «serveixen per a formar al voltant d’aquelles nocions que permeten conéixer els aspectes bàsics de l’economia social, així com dels camins oberts des de l’administració pública per a promoure-la».

En aquest sentit

des de la Diputació treballem per a potenciar aquestes formacions dirigides a personal tècnic i a les AEDL’s (Agencias de Empleo y Desarrollo Local) de municipis de Castelló.

Relacionados  La Diputación de Castellón y su primera donación a entidades privadas