El diumenge 14 de juliol torna l’Ebrefolk a la Jana

Per segon any consecutiu la Jana serà el lloc on es celebrarà l'última jornada de l'Ebrefolk 2019

La setena ediciò del festival de música tradicional Ebrefolk, que arrancarà el pròxim dijous a Mora d’Ebre, traslladarà les seues activitats a la Jana el pròxim diumenge 14 de juliol durant tot el dia.

L’Ebrefolk comptarà amb un complet conjunt d’activitats que començarà a les 10 del matí amb un taller de balls de bureo per a totes les persones que vulguen aprendre estos balls. A continuació hi haurà una xarrada titulada “La jota, de ball de moda a ball tradicional. Usos i funcions d’un gènere musical” a càrrec de Josep-Vicent Frechina.

Amb les activitats del matí es donarà pas al dinar popular, previ al bureo amb la participació de la Ronda de Llucena (Alcalatén), Cuadrilla de Patiño (Múrcia) i la Rondalla dels Ports (Tortosa).

“Des de l’Ajuntament de la Jana convidem a la participació de tots els veïns i veïnes del poble, així com a totes les persones dels pobles veïns i aficionats a esta mostra de cultura popular i folklore que celebrem a la Jana amb la participació de l’Ebrefolk. La cultura popular representada per les nostres danses, música i bureos, compten amb el suport de l’Ajuntament de la Jana com ja vam fer fa uns dies en la trobada de Grups de Danses i amb el nou conveni entre l’Ajuntament de la Jana i el Grups de Danses local”, ha conclòs la regidora de Cultura Popular, Sandra Monterde.