El festival Conta’M s’inaugurarà amb la fusió d’històries de viva veu i la música de la Banda Municipal de Castelló

L’antologia de contes orientals Les mil i una nit posarà a prova narradors i músics en la primera actuació de divendres 19 de juliol

Maestrat Viu i l’Ajuntament d’Atzeneta confirmen l’actuació de la Banda Municipal de Castelló a Atzeneta del Maestrat per a divendres 19 de juliol a les 20 h en el marc del festival Conta’M. La Banda de Castelló actuarà a la Plaça, davant de l’ermita de Sant Roc, juntament amb els narradors Felip Kervarec, Almudena Francès i Guti.

La Banda Municipal de Castelló oferirà al Conta’M un repertori al voltant de Les mil i una nit, l’antologia de contes orientals de la tradició oral de l’Índia, Egipte i Pèrsia compilada al segle ix. La Municipal de Castelló comptarà amb la cinquantena de músics en plantilla sota la batuta del director tarragoní Marcel Ortega i Martí per presentar una actuació que mostrarà com pot ser d’harmònica la relació entre la música de banda i les històries contades de viva veu que el Conta’M posa en valor a través dels narradors professionals convidats en la primera edició.

A la jornada de formació de docents del matí (10 h – 18:15 h) i al concert inaugural del Conta’M de la Banda Municipal de Castelló (20 h), seguirà la primera sessió de narració per a adults a càrrec d’Almudena Francés, titulada ‘El vetlatori de Batiste’ (22:30 h), i després encara hi haurà temps per al concert de Xiomara Abelló i Carlos Llidó (23:30 h). En conjunt, un programa complet que pretén situar el Maestrat enmig de l’oferta cultural en valencià i que espera donar a conèixer la riquesa d’Atzeneta del Maestrat al conjunt del país perquè les històries continuen enamorant i atraient al Maestrat de Penyagolosa.

Publicidad en Castellón Diario