El Pacte per l’Ocupació de la Plana Baixa inicia el servei Digitalitza’t en la Vall d’Uixó

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa ha posat en marxa un servei itinerant d’alfabetització digital per a usuaris anomenat Digitalitza’t, que hui i demà al matí es presta a la Vall d’Uixó i fins a finals del mes de febrer visitarà la resta de municipis que integren el consorci. L’atenció demà es realitzarà en l’edifici de l’agència d’ocupació (ADL).

La presidenta del pacte i alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, ha visitat este matí l’estand en el qual s’ofereix assistència a la ciutadania en matèria de digitalització: accés als tràmits administratius, obtenció del certificat digital, vida laboral i DARDE, entre altres. A més també s’informa dels recursos digitals per a l’ocupació i la formació.

El 27 i 28 de gener, Digitalitza’t visitarà l’Ajuntament d’Alfondeguilla i el 31 de gener i 1 de febrer el de la Llosa. Durant tot el mes de febrer també arribarà a Almenara, Moncofa, Xilxes, Nules, Eslida, Artana i la Vilavella, municipis membres del consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa.

Per a sol·licitar cita prèvia amb este servei gratuït cal fer-ho a través del telèfon 964 91 70 70 o mitjançant el correu electrònic scatalan@activemlaplanabaixa.es.