El Ple aprovarà la cessió d’una parcel·la de 3.400 m2 per a la construcció d’un ecoparc

El Ple aprovarà la cessió d’una parcel·la de 3.400 m2 per a la construcció d’un ecoparc

Els terrenys estan ubicats al camí d’en Cobert, a la partida Collet. La parcel·la on s’ubica actualment l’ecoparc es destinarà a l’ampliació de les instal·lacions del camp de futbol.

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Benicarló corresponent al mes de gener aprovarà previsiblement la proposta de mutació demanial (cessió per a un ús determinat) d’una part d’una parcel·la de titularitat municipal per a la construcció i posterior gestió d’un ecoparc per part del Consorci de Residus.

Els terrenys tenen una superfície de 3.400 metres quadrats i estan ubicats al camí d’en Cobert, en una parcel·la que limita amb la rambla de Cervera.

Una vegada formalitzada la cessió per part de l’Ajuntament, el Consorci de Residus l’haurà d’acceptar i iniciar la tramitació per a la construcció d’un ecoparc tipus D. Aquest tipus d’ecoparcs, els més grans, disposen de contenidors d’entre 18 i 26 metres cúbics de capacitat i inclouen un accés específic per a camions de transport de residus diferenciat dels vehicles dels usuaris.

Una vegada finalitzada la construcció, els terrenys on s’ubica l’ecoparc actualment (al camí de Sant Mateu) quedaran lliures i permetran ampliar les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol Àngel ‘Pitxi’ Alonso i destinar-les a equipaments per al futbol base.

Relacionados  'Decidim' se suma a la concentració convocada per 'Plataforma per la Llengua' a Borriana - Castelló