El PSPV de la Plana Baixa valora les ajudes al sector ceràmic de Pedro Sánchez

El PSPV de la Plana Baixa valora les ajudes al sector ceràmic de Pedro Sánchez

El secretari general comarcal de la Plana Baixa, José Vicente Andrés, mostra la seua satisfacció perquè "per primera vegada el govern central destina ajudes al taulell".

 

L’executiva comarcal del PSPV a la Plana Baixa elogia el paper del govern de Pedro Sánchez amb la injecció de 950 milions d’euros per al sector tauleller. El secretari general, José Vicente Andrés, afirma que «els governs socialistes tenim clar que el nostre paper és estar al costat de la ciutadania i de les empreses en aquests moments d’incertesa econòmica que ha generat la invasió russa d’Ucraïna».

Sabem que no són prou, perquè la ceràmica està passant per moments molt durs, però, aquesta és la primera vegada que el govern de l’Estat escolta i actua davant les reivindicacions del sector ceràmic.

Destaca Andrés.

El dirigent socialista recorda que des de la Generalitat es mobilitzaran fins a 2023 cent milions d’euros en ajudes al sector del taulell. Andrés critica que durant anys el govern d’Alberto Fabra presentava els seus pressupostos autonòmics «com els millors per a superar la crisi», però mai van comptar amb la ceràmica de Castelló. «Està clar que no tots governem igual».

En aquest sentit, José Vicente Andrés assegura que «recolzarem als treballadors i continuarem treballant junt amb els sindicats i la patronal, així com amb la Taula de la Ceràmica de la Diputació de Castelló, perquè cap persona veja perillar el seu lloc de treball i s’agilitze la tramitació de les ajudes». D’aquesta manera, cal remarcar que els municipis taulellers de la Plana Baixa s’han sumat al manifest «Salvem la ceràmica» impulsat per la Diputació de Castelló i estan treballant de manera coordinada per a protegir l’ocupació.

El secretari general comarcal sosté que en aquest moment la ciutadania pot veure clarament els dos models existents:

Enfront de les ajudes a les empreses i els ERTO per als treballadors dels socialistes, el Partit Popular va deixar de costat la ciutadania fa deu anys i va destruir milers de llocs de treball a la Plana Baixa.

Ha conclòs.

Relacionados  La Generalitat licita el nou passeig per a vianants del Port de Benicarló