El PSPV-PSOE de la Llosa presenta una llista preparada per a governar amb diverses sensibilitats representades

El PSPV-PSOE de la Llosa presenta una llista preparada per a governar amb diverses sensibilitats representades

El candidat José Guijarro ha manifestat en l'acte de presentació que “representem les idees noves que necessita la Llosa per al seu futur”

El PSPV-PSOE de la Llosa ha presentat en un acte en el qual han estat acompanyats pel diputat provincial, José Manuel Navarro, la candidatura que es presentarà a les eleccions del 28 de maig. Al candidat, José Guijarro, li acompanyaran, Jose Ricardo Casals, Maria Luisa Gutiérrez, Ivan Melchor, Ángel Pintado, Sandra Pintado, Lorena Duro, Luis Badía, Patricia Pérez, Jose Vicente Badía i María del Mar Bermejo. Guijarro ha explicat a la Casa de Cultura de la Llosa que “estem preparats per a governar i propiciar a la Llosa el canvi que necessita l’Ajuntament, que en aquests moments està governat per un alcalde amb un projecte acabat totalment i que no pensa en la ciutadania. La candidatura representa totes les sensibilitats que es necessiten per a projectar en les polítiques que hem de realitzar a partir de juny en el nostre municipi”.

Guijarro ha agraït “a totes i tots els que m’acompanyen en la candidatura que hagen decidit desinteressadament acompanyar-me en aquest apassionant viatge. Estem molt contents amb el treball que estem realitzant i que es veurà reflectit en un programa electoral que presentarem en breu i que recollirà les idees no solament d’aquestes 11 persones, ni tan sols del partit socialista, si no de la ciutadania de la Llosa que ens les ha traslladades en diverses trobades” i afig que ”d’aquest grup que formem les i els socialistes, vull destacar la companyonia, la il·lusió i la col·laboració que estem trobant per a governar i fer del nostre municipi La Llosa que volem”.

Finalment, el candidat del PSOE argumenta que volem tornar a governar a la Llosa després de tres legislatures de govern del PP perquè volem que el consistori siga molt més transparent per a la ciutadania. El nostre principal objectiu ha de ser escoltar a les veïnes i veïns de la Llosa per a construir la ciutat entre tots perquè cada opinió ha de ser important i no hem d’actuar d’esquena a la gent. Hem d’incrementar la qualitat de vida de les persones de la Llosa i posar en marxa projectes d’interés per a la població i estem preparats per a fer-ho”.

Relacionados  Mercado Medieval en La Llosa: Historia, arte y gastronomía