El segon cicle de pilota valenciana a Castellón tindrà color albinegre

El segon cicle de pilota valenciana a Castellón tindrà color albinegre

La pilota valenciana i el fútbol s’ajunten per rebre les partides més importants de pilota a la capital de la plana.

El Club Pilotari Castelló i el Patronat d’Esports de Castellón han preparat un segon cicle de partides professionals de màxim nivell emmarcades dins de la col·laboració i el suport de la Fundació Albinegra, la Federació de Penyes del CD Castellón (FEDPECAS) i l’Agrupació de Penyes Albinegres (ADPA).

La presidenta del Club Pilotari, Noemí Torrijos, ha declarat que: “És un orgull poder tenyir la pilota de color albinegre i presentem un cartell amb tres partides molt bones de raspall, escala i corda i frontó valencià que pretenen acostar a tota l’afició albinegra al trinquet perquè coneguen la pilota valenciana i el seu magnífic ambient,  i ho farem gràcies a la implicació de les penyes”.

La primera cita és el diumenge 5 de maig a les 10,30h al trinquet municipal del parc esportiu Sindical, ja que es celebra la 3a Jornada del Campionat Fundació Pilota Valenciana. Cal destacar que és la primera ocasió que es juga una partida de professionals de raspall a Castelló, una modalitat arrelada a les comarques al sud del riu Xúquer, i el cartell és immillorable ja que s’enfronta la formació de Marrahí, Sanchis i Canari contra Moltó, Seve i Ricardet.  A continuació, la partida d’escala i corda es preveu molt atractiva amb Puchol II, Pere  i Jesús contra Pere Roc II, Javi i Carlos. Dos trios molts forts que voldran obtindré la victòria en el trinquet de la Plana que esta brindant grans partides als aficionats.

 

Els valors inherents a la pilota, l’orgull que significa el CD Castellón i l’espenta dels seus aficionats donaran caliu a aquesta jornada que a la vesprada enfrontarà al CD Castellón contra el Peralada, i totes i tots farem força.

La següent cita de la pilota serà el divendres 7 de juny a la vesprada i es disputarà una partida de Frontó Valencià, modalitat molt arrelada a les nostres comarques i que agrada molt al públic benvingut.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, es mostra molt satisfet del fet que Castelló estiga en el mapa de trinquets que fan partides del màxim nivell, a més que Castelló entre per primera vegada en un circuit professional és el resultat del bon treball conjunt entre el Patronat d’Esport i el Club Pilotari Castelló que de la mà de moltes associacions han donat una projecció importantíssima a la pilota valenciana.

     DIA: Diumenge 5 de maig – 10,30h

     LLOC: Trinquet Municipal – Parc Esportiu Sindical