Ernest Blanch i Susana Ros recolzen la candidatura de Ruth Ferre per a governar Sant Rafael del Riu

Ernest Blanch i Susana Ros recolzen la candidatura de Ruth Ferre per a governar Sant Rafael del Riu

 El secretari general provincial, Ernest Blanch, anuncia que la Generalitat construirà una plataforma des de Sant Rafael al barri del Castell i que a partir del 26 de maig, amb un govern socialista de la Diputació, s'impulsarà la Variant de Sant Rafael, per a donar solució al problema d'inseguretat viària existent per l'elevat trànsit de camions que es registra en aquesta població.

El PSPV-PSOE de Sant Rafael del Riu concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig amb Ruth Ferre al capdavant. En un acte replet de simpatitzants i veïns, la candidata ha presentat aquesta vesprada a l’equip amb el qual “aspirem a renovar la política local després de 16 anys de governs populars”.

Ha sigut en míting en el qual ha comptat amb el suport del diputat autonòmic electe i secretari general provincial del partit, Ernest Blanch, i de la diputada nacional electa, Susana Ros.

Sota el lema ‘Units *per Sant Rafael’, la socialista Ferre ha defensat el seu projecte “de canvi” i ha demanat als ciutadans que s’unisquen a “millorar la vida i el benestar de tots els nostres veïns”. “Estem preparats per a portar fins al nostre poble una nova manera de fer política: Volem escoltar, sumar i treballar pel bé comú”.

Durant la seua intervenció, el secretari general del PSPV-PSOE a la província, Ernest Blanch, ha manifestat que “no podem permetre que es perda el tren que passa per Sant Rafael amb Pedro Sánchez com a President, Ximo Puig com President, i amb un futura Diputació Socialista”.

Ha anunciat que la Generalitat Valenciana construirà una plataforma ciclopeatonal que anirà des de Sant Rafael al barri del Castell, travessant el riu. I ha promés que quan a partir del 26 de maig la Diputació passe a estar governada pels socialistes, “es millorarà la carretera que connecta Sant Rafael amb Rosell, que el PP mai s’ha preocupat d’adequar, i s’afrontarà el projecte de circumval·lació de Sant Rafael, que és imprescindible, perquè cada dia transita per aquest terme un elevat nombre de camions camine d’Ulldecona i Tarragona”.

En quant a la llista municipal, Blanch ha destacat que ”és està plena de dones, i que posa al Partit Socialista de Sant Rafael a l’avantguarda dels temps que corren, que són eminentment feministes”.

Per part seua, Ruth Ferre ha destacat que en aquesta aventura està envoltada de sis persones àmpliament vinculades amb el món associatiu local, de les quals cinc són dones. En el número 2 està Lorda *Cuartiella, seguida per Jennifer Arnau, Mari Ángeles Maza, Yasmina Ávila, Antonio Cervera i, finalment, Carla Ferra.

UN PROGRAMA PER A CANVIAR SANT RAFAEL

La candidata socialista ha donat una pinzellada del que està per vindre. Ha advocat per donar “un nou impuls a l’economia local” amb la protecció i posada en valor dels recursos naturals i històrics: “Volem fer visible el potencial turístic del nostre territori des del respecte al nostre valuós patrimoni i als nostres recursos naturals”. Entre les mesures incloses ha destacat la restauració dels antics molins.

Així mateix, el desviament del pas de camions d’alt tonatge també està inclòs en el programa electoral dels socialistes, ja que Sant Rafael, ha comentat, “no pot esperar ni un minut més al fet que se solucione aquesta problemàtica que no solament afecta a la seguretat ciutadana, sinó també a la salut i el benestar de tots els nostres veïns”. Sobre aquest tema, ha afegit que l’aposta pel benestar social també es veurà reflectida en l’obertura d’una unitat de respir familiar, “que donarà cobertura a aquelles famílies amb familiars amb dependència”.

A més, la candidata ha avançat que promourà la reforma dels actuals equipaments esportius, “que pateixen la falta de manteniment des de fa anys”.

“Som conscients de les problemàtiques del poble i de les seues virtuts, i treballarem sobre això, comptant sempre amb el contacte directe amb el teixit social i empresarial, tant a nivell particular, associacions, comerços i empreses del municipi”.

SUSANA ROS

La candidata socialista a l’alcaldia també ha comptat amb el suport de la diputada nacional electa, Susana Ros, qui ha destacat que hui es presenta “una candidatura amb moltes dones, dones valentes, que tenen el coratge necessari per a treballar dur i aconseguir que les seues filles i fills tinguen els millors serveis i infraestructures, per a lluitar contra la despoblació”. També ha destacat que la candidatura del PSPV-PSOE treballarà per a trobar les millors solucions possibles per a donar a les persones majors l’atenció que mereixen i als joves les oportunitats que necessiten”.