Estudiants de la Universitat Politècnica de València visiten la Torre de Càlig

Un total de 25 estudiants del Màster de Conservació Arquitectònica de la Universitat Politècnica de València van visitar la localitat de Càlig i van poder apreciar les diverses fases de construcció i transformacions de la Torre. A més d’observar els grafitis, pintures i sanguinas, així com l'escala decorada amb faixes de colors afegida a meitat del segle XVIII.

En la visita van valorar els esforços duts a terme pel municipi per a la restauració i posada en valor de la Torre. A més també van visitar l’edifici de Correus, situat davant. En ell van admirar la decoració de les faixes de colors idèntica a l’existent en l’escala que dóna accés a la Torre. I van admirar la decoració composta per periòdics, pòsters i revistes de l’antiga sala del discjòquei, superposada un sòcol pintat d’època isabelina.

Els estudiants del Màster van estar acompanyats pel seu professor, Fernando Vegas López-Manzanares, i provenien de diversos racons de la geografia espanyola i d’altres països com Armènia, Xile, Colòmbia, Cuba, Guatemala, Mèxic i l’Uruguai.