EUPV se suma a la candidatura de Podemos y Castelló en moviment para las municipales

La asamblea de la confluencia ha aprobado el calendario de primarias y se ha constituido la comisión electoral de este proceso de confluencia entre "formaciones hermanas"

Aquest dijous 21 de març s’ha formalitzat la incorporació d’EUPV a la candidatura de Castelló en moviment i Podem per concórrer juntes a les eleccions municipals. A més, l’assemblea de la confluència ha aprovat el calendari de primàries i s’ha constituït la comissió electoral d’aquest procés de confluència entre formacions germanes. L’assemblea de la confluència vol expressar la seua satisfacció pels acords adoptats i manifesta el seu convenciment que entre tots i totes configuraran una llista plural i inclusiva per a aconseguir la confiança de la ciutadania.

Les dates claus en les pròximes setmanes són:

– Recollida d’avals i presentació de candidatures. Des del divendres 22 de març fins el diumenge 31 de març. Les persones que vulguen postular-se han d’enviar un mail confluenciacastello2019@gmail.com amb un text de presentació, un altre explicant les seua motivació junt amb una fotografia.

Assemblea de ratificació de les candidatures. Dilluns 1 d’abril. L’assemblea de la confluència validarà les candidatures que es presenten a les primàries..

– Votació per internet i presencial.

Des del dijous 4 d’abril fins el diumenge 7 d’abril. En aquest punt arranca un procés clau per determinar els futurs regidors i regidores. És un període en què aconseguir la participació del major nombre de persones és molt important.

Durant aquest procés s’habilitarà una pàgina web perquè tots els veïns i veïnes de Castelló majors de 16 anys puguen inscriure’s i votar. Tan sols es necessita acreditar el vincle amb la ciutat amb algun dels següents documents: DNI, matrícula d’estudis, contracte laboral, document de residència/empadronament, factura de domicili o contracte de lloguer.

Anunci de la llista de la candidatura.

Dimarts 9 d’abril.

L’assemblea de la confluència publicarà els resultats d’aquest procés participatiu.

 L’assemblea de la confluència recorda que a l’igual que en el 2015 cap altra candidatura municipal ofereix la possibilitat que la gent es presente en les seues llistes o puga triar l’ordre dels candidats i les candidates sense cap altre filtre que el seu vincle amb Castelló.

Amb aquest procés de participació i democràcia interna l’assemblea de la confluència es marca l’objectiu d’aconseguir una llista amb vocació guanyadora i anima a la ciutadania a participar activament per aconseguir una candidatura que afavorisca aprofundir amb valentia en els canvis que necessita Castelló. Per això, l’aliança entre formacions germanes és clau per aconseguir el repte de reeditar una majoria progressista suficient per seguir avançar en l’àmbit dels drets i les llibertats dels castellonencs i les castellonenques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *