Inauguración de la Feria del Libro de Vila-real

Inauguración de la Feria del Libro de Vila-real

La Fira del Llibre dona el seu tret d’eixida a la seua XV edició

Aquest dijous 23 de maig s’ha inaugurat la XV edició de la Fira del Llibre. En aquesta obertura al públic han estat presents el Tinent d’alcalde i Regidor d’Economia, Xavi Ochando a més de l’equip d’organització d’aquest esdeveniment. Una fira que realitzarà la seua XV edició i que demostra ser de nou un baluard econòmic i cultural per als comerços dedicats al sector literari. L’horari d’aquesta serà del 23 al 26 de maig de 10 a 14h. i de 18 a 21h. a la Plaça de Colom.

Es compta, amb una amplia i variada oferta d’activitats tant per a grans com per a menuts. Es tindrà un cartell de firmes d’autores i autors molt variat i de qualitat, tenint la presència de 4 figures referència en la literatura en l’àmbit nacional com són Joaquin Camps amb La silueta del Olvido, premi Azorín 2019; Rosario Raro amb Desaparecida en Siboney, Planeta; una taula redona de novel·la negra sota el tema “Comença tot amb una mort?”; un taller de novel·la històrica amb León Arsenal, Bandera negra, Premi Lletres del Mediterrani 2017; Julio C. Cano, Ojalá estuvieras aquí premi Castelló Lletres del Mediterrani de novel·la negra i; la firma que realitzaran els diversos escriptors i escriptores de El Pont Cooperativa de Lletres i Tirant lo Groc amb el títol «Històries d’un poble».

El divendres s’esperen vora de 400 escolars al llarg del matí per gaudir dels estands dels expositors i de les activitats que es realitzaran, com el Lliurament de premis de la Revista Poble a les guanyadores de la Setmana del Llibre de la Ntra. Sra. de la Consolació o  el contacontes de La historia interminable aprofitant el 40 aniversari des de la seua publicació, continuant per la vesprada amb el Taller de Contacontes de la terreta, dissabte amb el taller infantil de Tintín  i; diumenge recalcant l’àmbit del còmic un Taller infantil d’iniciació a aquest món.

Cal recalcar que es farà un descompte del 10% a tot aquell que compre algun producte en qualsevol estand dels expositors de la fira. A més de realitzar-se el, ja tradicional, sorteig d’un lot de llibres cada dia a les 20.45h.