Javier Ferrer será el candidat del PSPV-PSOE a la reelecció de Traiguera

Javier Ferrer será el candidat del PSPV-PSOE a la reelecció de Traiguera

Ferrer destaca la consecució de dues fites que millorarán sustancialment la vida al municipi: La construcció del Centre de Dia de Traiguera I el Nou Espai Polivalent que substituirà el actual poliesportiu.

 

L’actual alcalde de Traiguera, Javier Ferrer, es torna a presentar com a candidat a l’alcaldia del municipi i segons ens ha explicat,

Treballar pel poble que t’ha vist néixer, amb la màxima dedicació per a fer millor la vida de totes i tots els veïns i veïnes que aquí hi convivim, era, i va ser, el principal propòsit, entre molts d’altres, per suposat, en el que em vaig presentar la primera vegada a l’alcaldia de Traiguera.

Ferrer a més exposa,

Ara, amb els mateixos propòsits, però més encara si cap, amb l’ambició, les ganes i les forces necessàries per a culminar molts dels projectes en què estem treballant i molts altres que hem planificat per a un futur pròxim, he decidit, amb el recolzament de la meua l’agrupació, presentar-me també ara a la reelecció a l’alcaldia.

El primer regidor d’aquesta localitat castellonenca del Baix Maestrat, mostra el seu agraïment a la formació socialista,

Moltes gràcies als companys del PSPV-PSOE de Traiguera per seguir donant-me la seua confiança per encapçalar la llista al nostre poble per a les properes eleccions municipals.

Ferrer ens diu que així va anunciar que es presentava a candidat després de 2 legislatures, amb molts projectes per davant, «amb ganes ja de que vejen la llum» i amb el «compromís de seguir fent de Traiguera el lloc que volem per a viure, amb les millors garanties i el futur més esperançador».

Javier Ferrer incideix en recordar una legislatura on s’ha apostat per:

Incrementarse el seveis públics dirigits tant a majors com als més menuts, la renovació d’instal.lacions municipals; la potenciació del fort patrimoni de Traiguera, l’impuls al turisme, el manteniment d’una bona oferta cultural i esportiva o l’impuls de l’eficiència energètica

Ferrer també destaca la consecució de dos fites que millorarán sustancialment la vida al municipi: La construcció del Centre de Dia de Traiguera I el Nou Espai Polivalent que substituirà el actual poliesportiu.

Relacionados  Violencia de género y campañas electorales

Finalment, l’actual alcalde de la localitat, subratlla, «el treball seriós pel teu municipi, anteposant el bé comú per damunt de tot, es la política que entnem, agraeixen els nostres veïns i veïnes.»

Amb tota la il.lusió de seguir treballant pel nostre poble. Avancem Junts.

Ha conclòs.