La Generalitat concedeix 3.000 € a Santa Magdalena dins del Pla Conviure

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat ha resolt la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificis i l'adequació de l'entorn construït en municipis mitjançant el Pla Conviure.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Santa Magdalena rebrà un total de 3.000 €, que es destinaran a la redacció de les fitxes per a l’elaboració de l’estratègia local de rehabilitació, renovació i ampliació del complex social i cultural municipal de la localitat.

Les actuacions de rehabilitació, renovació i ampliació del complex social i cultural municipal de Santa Magdalena de Polpis seran les que resulten més urgents a realitzar en les edificacions d´aquest complex. Consistiran en algunes actuacions de rehabilitació del pavelló multifuncional existent amb la finalitat de millorar la seua eficiència energètica, renovació d’algunes parts d’instal·lacions que presenten deficiències actualment, com són alguns canalons de les cobertes de les edificacions existents, etc.

Segons ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, “l’ampliació del complex social i cultural municipal consistirà en la construcció d’una edificació multifuncional en terrenys annexos als actuals, de manera que l´espai es veurà ampliat mantenint la unitat del conjunt i dotant-lo d’un espai on es puguen realizar, tant activitats esportives com unes altres de caràcter social i cultural. El nou espai ensostrat a construir albergarà una pista de dimensions adequades per a la pràctica d’esports com el futbol sala i aprofitarà el desnivell existent en el terreny per a la creació d’unes graderies, que servisquen per a contemplar millor els partits o esdeveniments que es realitzen en la pista”.

Aquest espai, com ha assenyalat el primer edil magdalener, també comptarà amb un escenari amb accessos adaptats per a persones amb discapacitat, que servirà per a les activitats socials i culturals que es pretenen realitzar allí. Es construiran uns lavabos i vestuaris adaptats per al seu ús per persones amb discapacitat. Es projecta de manera que l’edifici puga ser utilitzat per persones amb mobilitat reduïda, en unes degudes condicions, afavorint la inclusivitat i l’accessibilitat universal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *