La música ‘a capela’ de ‘Melomans’ amb entrada lliure avui a Castelló

La música ‘a capela’ de ‘Melomans’ amb entrada lliure avui a Castelló

La música ‘a capela’ de ‘Melomans’ acomiada, aquest dimecres, el programa especial de Nadal que ofereix la Generalitat a la Casa dels Caragols de Castelló.

 

El conjunt valencià oferirà avui dimecres un concert amb entrada lliure i gratuïta a les 19 hores. ‘Melomans’ realitzarà un repàs per algunes de les seues conegudes versions de temes ‘a capela’ de Nino Bravo, Queen o Els Luthiers en un concert ple d’humor, amb un marcat caràcter nadalenc.

‘Melomans’ és un grup vocal i teatral creat en 2010 per quatre joves artistes valencians: Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer. Sense més instruments que les seues pròpies veus i amb l’humor com a segell distintiu, ‘Melomans’ s’ha convertit en un referent de la música ‘a capela’ a Espanya.

La directora territorial de Presidència a Castelló, Eva Redondo ha destacat la riquesa de l’escena artítica valenciana “amb iniciatives innovadores com la de ‘Melomans’ que està tenint molt bon acolliment en l’àmbit musical nacional i que mereixen el suport de la Generalitat”.

Redondo, ha assenyalat l’èxit del programa ‘El Nadal és valencià’ que ha reunit a la Casa dels Caragols propostes representatives de la cultura, la tradició i la creació artística de la Comunitat, que han omplit l’aforament en cadascuna de les seues actuacions”.

‘Melomans’ tanca dues setmanes d’actuacions en les quals públic de totes les edats ha pogut gaudir de música, teatre, titelles, contacontes i jocs tradicionals.

Relacionados  El Rap como base para fomentar la igualdad en Segorbe - Castellón