L’Ajuntament de Traiguera contracta quatre persones aturades

L’Ajuntament de Traiguera contracta quatre persones aturades

L'Ajuntament de Traiguera ha contractat 4 persones aturades a expenses de les subvencions atorgades pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA).

Les persones contractades corresponent a diferent programes d’incentius a la contractació dins dels Marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020.

La contractació per un període de 12 mesos a jornada completa corresponent al programa EMPUJU, adreçat a joves menors de 30 anys per a que millores les seues competències professionals i que portarà per a terme, tasques de dinamització de la biblioteca i activitat extraescolar, i al programa AVALEM EXPERIÈNCIA, per a major de 30 anys amb dificultats per reincorporar-se en el mercat laboral; la persona ha estat contractada com a operari de tasques múltiples.

D’altra banda, dins del programa EMDONA que pretén millorar el desequilibri entre l’ocupació masculina i femenina en municipis de menuts, s’han contractat, dues dones desocupades que acompliran tasques de neteja durant 6 mesos a jornada completa .

La subvenció que ha rebrà l’Ajuntament de Traiguera per a l’execució del tres programes, correspons a un total de 62.497,32 €.

Relacionados  Premis Maig - Memorial Pasqual Batalla 2024 Vila-real