L’Ajuntament posposa la tradicional Mostra Etnològica ‘Suera, un poble al carrer’

L’Ajuntament de Suera, juntament amb el Centre Cultural Suera, han decidit posposar la tradicional Mostra Etnològica “Suera, un poble al carrer”, organitzada per al diumenge 2 de gener, a causa del nivell d’incidència per contagis del municipi i dels pobles del voltant. El Centre Cultural Suera fa molts mesos que està treballant per fer realitat el 25é aniversari d’esta festa, però lamentablement es realitzarà més endavant, quan la situació epidemiològica ho puga permetre.

L’Ajuntament de Suera i el Centre Cultural han mantingut diverses reunions i plantejaments per fer una mostra segura per al veïnat i per a les persones visitants. No obstant això, no s’ha trobat una opció que puga permetre el desenvolupament de la mostra amb garanties. Encara que es tracta d’un esdeveniment al carrer, la quantitat de persones visitants és sempre elevada.

«No és un adeu, és un fins aviat. La festa al carrer tornarà durant el 2022, quan la situació sanitària ens ho puga permetre. Tornarà més forta que mai, amb més tradicions, més personatges, més teatre, més música i més participació».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *