L’alcalde felicita l’exdirector del Conservatori Mestre Goterris, Joaquín Nebot, premiat per l’SGAE pels seus 50 anys com a autor i compositor

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut a Joaquín Nebot, qui durant 35 anys ha sigut director del Conservatori Mestre Goterris, amb motiu del reconeixement que la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) ha atorgat al músic i professor vila-realenc.

Nebot ha rebut la clau de la Casa dels Creadors que es lliura a les persones que formen part de l’SGAE més de 50 anys com a autors literaris i compositors.

L’alcalde ha felicitat a Nebot per aquest reconeixement així com per la seua trajectòria musical i docent i li ha agraït la seua dedicació com a professor i director del Conservatori Mestre Goterris durant vora quatre dècades. Joaquín Nebot continua vinculat al centre com a president de la Junta Directiva.

A la recepció amb l’alcalde també ha estat present el nou director del Conservatori, Michel Llorens, al qual Benlloch ha desitjat sort i encert en aquesta nova etapa i li ha traslladat el suport de l’Ajuntament de Vila-real.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *