L’alcalde rep al nou programador cultural i reitera la voluntat de que Vila-real continue sent referent en cultura i festivals

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora de Cultura, Rosario Royo, han mantingut una reunió de treball amb el nou programador cultural de l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Martínez, després de la seua recent incorporació.

En la trobada també ha participat el director de festivals, Pau Ayet. L’alcalde ha reiterat la voluntat de l’equip de govern de continuar apostant per la cultura, tot i la complicada situació econòmica de l’Ajuntament, perquè «volem seguir ser referents en aquest àmbit, en el qual destaquen també els nostres festivals, i garantir que la ciutadania tinga accés a una programació cultural de qualitat, perquè la cultura és necessària i també segura». Domingo Martínez ha explicat a l’alcalde la seua proposta per a la programació cultural, i tant l’alcalde com la regidora de Cultura han valorat la voluntat dels dos coordinadors de treballar de manera conjunta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *