Les Reines Falleres de 2020 coneixen ja a les que seran les seues Corts d’Honor i Dames de la Ciutat

Finalitzat el termini de presentació de les candidatures a cort d'honor i dames de la ciutat de les reines falleres, la Junta Local Fallera i la Federació de les Falles de Burriana han comunicat a les escollides la noticia de la seua inclusió a les corts de les reines.

En el present exercici no s’ha hagut d’obrir un segon plaç i en primera instància s’han cobert els 20 llocs destinats, deu per a cada cort.

Pel que respecta a la cort adulta les joves que formaran part d’ella i acompanyaran a Elena Pastor, Reina Fallera 2020, són: Paula Gaya (Escorredor) Patricia Bonet (Club Ortega) Laia Piquer i Clara Rosado (Chicharro) Anna Freixes (Centre Espanya) i Ángela Redondo (Sant Josep). Dames de la Ciutat: Carla Olivares i Alba Redón (Barri València) Marta Panís (Escorredor) i Andrea Hernán (Club Ortega)

En la cort infantil, acompanyaran A Júlia López, Reina Fallera Infantil 2020 : Yolanda Ferrer (Club Ortega) Anna Miró, Ana Molina, i Claudia Rodríguez (Don Bosco) Nerea Palero (La Mota) i Alicia Martínez (Club Ortega). Dames de la Ciutat: Lucia Vilar (Club 53) Alba Buforn i Pepa Cifuentes (Barri València) i María Arrufat (Don Bosco)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *