Les xiquetes i xiquets de la Jana estrenen el nou parc infantil

Les xiquetes i xiquets de la Jana estrenen el nou parc infantil

El nou parc infantil ha tingut un cost de 21.023,75 € i s’ha fet una remodelació total de l’espai, per una part s’han canviat les lloses que hi havien al terra per un sol totalment uniforme i segur i d’altra part s’han substituït les tres estructures que hi havien per una de més gran i compacta.

“Amb la remodelació que s’ha fet en la pista d’estiu els xiquets i xiquetes del poble podran jugar en unes instal·lacions noves i en un espai més segur, sobretot pel que fa a la part del terra ja que l’anterior estructura de lloses estava molt deteriorada i era molt difícil de netejar.”, ha explicat el portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova.

Esta millora d’un espai del poble s’està fent gràcies a la modificació pressupostària que es va fer en l’últim ple i en la que hi ha prevista altres millores que beneficiaran a totes les franges d’edat del poble

A més del nou parc infantil, l’Ajuntament de la Jana té previst millorar la pista d’estiu amb una nova il·luminació més moderna i sostenible que la que hi ha actualment i fer-ho abans de finalitzar l’any.

“Des d’este equip de govern sempre hem considerat que es primordial invertir en espais per als xiquets i xiquetes del poble i per això s’han redoblat les activitats adreçades a estes franges de edat”, ha conclòs Àlex Vilanova.

Relacionados  Plataforma per la Llengua convoca una concentració a Borriana "contra la valencianofòbia del govern municipal"