L’Executiva Nacional de Més ratifica Papi Robles com la seua proposta per a la sindicatura del grup parlamentari

L’Executiva Nacional de Més – Compromís, conformada per 45 persones del partit sobiranista valencianista, ha ratificat sense cap vot en contra Papi Robles com la seua proposta per a dirigir el grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes.

La secretària general de Més – Compromís, Àgueda Micó, ha deixat clar que “la decisió final és del grup parlamentari i de les diputades i diputats que l’integren i per això des del nostre partit traslladarem la voluntat de l’Executiva Nacional a les diputades i diputats de Més perquè demà siga tinguda en compte”.

Les decisions al grup parlamentari sempre han estat preses per consens i, per tant, demà també ho serà

ha afegit Micó. Des de l’organització sobiranista i valencianista s’ha volgut amb la tria de Papi Robles equilibrar les forces a nivell territorial i s’han tingut en compte els vots que la diputada va obtindre al procés de primàries de 2019.

Papi Robles, que no forma part de l’Executiva Nacional de Més – Compromís, sí que és secretària comarcal Més València – Compromís (orgànicament la ciutat de València actua com una comarca i els seus barris com a municipis) i portaveu de Compromís València, a més de diputada a les Corts Valencianes.

La reunió de demà del grup parlamentari de Compromís (13 hores) clourà el procés encetat farà aproximadament un mes amb l’anunci de la marxa de Fran Ferri, també diputat de Més.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *