Maria Fajardo nova secretària local per al congrés local de Més compromís de Vila-Real

Maria Fajardo nova secretària local per al congrés local de Més compromís de Vila-Real

El Congrés de Més Compromís a Vila-real nomena Maria Fajardo nova secretària local amb el 100% dels vots.

 La nova executiva local que encapçala Fajardo estarà formada per Josep Pasqual Sancho, Maria Dolores Parra i Carles Amiguet. El col·lectiu de l’antic Bloc Nacionalista Valencià (BNV) de Vila-real ha celebrat el seu Congrés Local, en el qual s’ha aprovat per unanimitat dels assistents el nomenament de Maria Fajardo nova secretària local. La nova executiva local encapçalada per Fajardo, que relleva a Santi Cortells en el càrrec, estarà composta per Mari Parra, nova secretària d’Organització i Finances; Carles Amiguet, secretari d’Estratègia i comunicació i Josep Pasqual Sancho secretari d’Acció política i institucional. S’afegiran també a l’equip com a vocals MªGràcia Molès, Balma Llansola i Sergio Calvo, representant de Joves Pv-Compromís en l’executiva local.

Fajardo, qui és també portaveu del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Vila-real, ha agraït la militància el seu suport i n’ha destacat «la importància de realitzar un procés democràtic intern assembleari en el qual els protagonistes són les persones que hi participen de la vida del col·lectiu, que decideixen, al cap i a la fi, qui els representa». Així mateix, ha assegurat que el seu principal objectiu és «cohesionar tot el col·lectiu perquè el grup municipal compte amb el suport d’un grup més fort que participe activament de les polítiques locals i així encarar amb energia el procés electoral del proper 2023».

El Congrés celebrat a Vila-real s’emmarca en el procés de refundació impulsat per la formació nacionalista després del VIII Congrès del Bloc Nacionalista Valencià, que va tindre lloc a València el passat mes de juny i que va servir per renovar l’executiva de Més Compromís