Marzà avala Ana Andrada com a alcaldable de Vilafamés per a “consolidar els avanços i drets recuperats i fer encara més”

Marzà avala Ana Andrada com a alcaldable de Vilafamés per a “consolidar els avanços i drets recuperats i fer encara més”

Marzà: “El treball d'aquests anys és reversible, i si no fem que la gent vaja a votar el dia 28 podem retrocedir 15 o 20 anys”

Sorlí: “Només Compromís és garantia que les comarques de Castelló tinguen veu a Madrid per a aconseguir la gratuïtat de l’AP-7 i defensar els nostres sectors productius”

 

“Ana Andrada, una dona jove, preparada, valenta i imparable liderarà el futur govern de canvi a Vilafamés per a prosseguir i reforçar els grans avanços reeixits en el municipi durant aquesta legislatura. Perquè hem fet molt, però volem fer encara més”. Així ho ha afirmat hui en Vilafamés el cap de llista de Compromís a les Corts per la demarcació de Castelló, Vicent Marzà, qui, acompanyat pel cap de llista de Compromís al Congrés per Castelló, Marta Sorlí, i la resta de candidats autonòmics estatals de la coalició, han avalat l’equip de Triem Vilafamés-Compromís que liderarà Ana Andrada i han participat en un debat de propostes juntament amb la resta de la candidatura local i desenes de veïns de la localitat.

El també conseller d’Educació ha subrtatllat que “només en Educació, Cultura i Esports, en aquests tres anys i mig, hem reformat el pati del CEIP Sant Miquel, hem impulsat la unitat de 2-3 anys en l’escola, hem incrementat el nombre de docents; els escolars de Vilafamés s’han beneficiat del Xarxa Llibres, s’ha incrementat la inversió cultural fins a arribar als 120.000 euros en 2019 i en breu s’iniciaran les obres de millora en el Museu d’Art Contemporani, per 48.000 euros”.

“En aquests anys, a les comarques de Castelló, s’ha disparat la inversió i el personal en Serveis Socials, les polítiques per a les persones, els beneficiar-vos de la dependència, que han passat a Castelló de 4.614 a 8.758; s’ha reduït l’atur en prop d’un 26%, s’ha eliminat el copagament sanitari… Però volem continuar avançant i aprofundint en els canvis transcendents per a la vida de les persones i per a això, aquesta seleccions són essencials, perquè ens juguem continuar avançant o retrocedir. Fa falta consolidar el canvi. El treball d’aquests anys és reversible, perquè si no fem que la gent vagi a votar podem tornar al passat, 15, 20 o 30 anys”.

Així mateix, Sorlí ha insistit en la transcendència de les eleccions autonòmiques i estatals del 28A. “Per als municipis de Castelló és important que Compromís aconsegueixi en el Congrés el grup propi, per a tenir més veu a Madrid i continuar sent la veu de les nostres comarques allí, perquè s’escolte la veu de la nostra citricultura; per defensar els nostres sectors productius, o perquè siga una realitat la gratuïtat de l’AP-7”.

Relacionados  El Trofeo Cudol Roig 2023 estrena circuito con el campeonato autonómico de Escuelas de Ciclismo valenciano en Vilafamés - Castellón

Durant l’assemblea amb els veïns, els assistents s’han interessat per les gestions realitzades per Compromís per desbloquejar el centre de Salut local; per un model turístic sostenible per al municipi, així com per diverses experiències de polítiques de canvi en municipis veïns. Qüestions que van ser ateses pels candidats autonòmics Mònica Àlvaro, Silverio Tena, Belén Bachero, així com per Marzà i Sorlí.

NOVES INSTAL·LACIONS PER A SERVEIS SOCIALS

Per la seua banda, Ana Andrada va agrair la labor desenvolupada pels dos edils de Triem Vilafamés-Compromís, Pablo Juan i Longi Gil, “dels qui agafe el relleu per a continuar treballant en la seva labor per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes, el seu exemple en la seva labor per a preservar el barri antic, la seva contribució per a mantenir el Museu de Vilafamés; així com per a condicionar el polígon industrial, en la millora de l’atenció en Serveis Socials”.

La candidata a l’alcaldia de Vilafamés de Triem Vilafamés-Compromís ha manifestat el seu compromís del seu equip per a “accelerar la construcció del nou centre de salut, que encara que s’ha aconseguit desbloquejar en tràmits, hem de concloure”. A més, ha afegit que “dissenyarem polítiques d’igualtat i d’apoderament de les dones, i continuarem els projectes com la posada en marxa del Pla de Movilitat Urbana, el condicionament de noves instal·lacions per a Serveis Socials i construirem el Palau de la Música, un edifici polifuncional per a activitats, que li fa molta falta al nostre municipi”.
En la candidatura local liderada per Andrada, de 26 anys i Educadora Infantil, l’acompanyaran per aquest ordre Carlos Torlà, Jesús Gil Gómez, Pablo Juan Verdoy, Llúcia Fornals, Longi Gil Puértolas, Núria Gómez Vives, Águeda Murcià Tomàs, Raül Forcadell, Paco Mallasén Puchol, Merxe Museros Bomboí, Sandra Blaco Forés, Emili Vidal Burdeus i Tomás Tena Pallarés.

El presentador de l’acte, Longi Gil, ha destacat que “hem fet una llista guanyadora, compromesa, amb joventut i experiència per a dur a terme els projectes imparables que demana la societat de Vilafamés”.