Marzà: “Votar a Compromís és una garantia per continuar avançant en drets i qualitat de vida,, i de no recular, com volen les tres dretes”

Marzà: “Votar a Compromís és una garantia per continuar avançant en drets i qualitat de vida,, i de no recular, com volen les tres dretes”

El cap de llista a les Corts assisteix a la presentació de David Casanova com a candidat de Units per Cabanes

El cap de llista de Compromís a les Corts Valencianes per la demarcació de Castelló, Vicent Marzà, ha fet hui a Cabanes una crida a la mobilització a la ciutadania perquè participe massivament el 28A per “fer un pas més la pròxima legislatura per a afermar els canvis, reforçar els avanços i desenvolupar els drets aconseguits durant els últims quatre anys, després de 20 anys de foscor”. Marzà ha afegit que “hem de votar perquè Compromís lidere un nou Botànic, perquè Compromiís ha estat el veritable motor dels canvis en aquesta legislatura, i també hem de votar a Compromís en el Congrés i el Senat, perquè hem demostrat que, mentre uns altres parlen de debats ficticis, Compromís porta la veu dels nostres pobles i els nostres problemes a Madrid”.

Com a exemples d’avanços en la localitat, ha recordat que només en matèria educativa i patrimonial s’han fet grans passos, com la posada en valor del Castell de Miravet, l’augment de nombre de professors, les millores en el CEIP Nostra Senyora del Bon Succés, ja culminades, o altres contemplades en el Edificant com l’ampliació de l’IES Alfons XII.

RENOVACIÓ DE LA CANDIDATURA LOCAL

Així ho ha manifestat juntament amb el senador Carles Mulet en l’acte de presentació de David Casanova com a candidat de Units pel Poble-Compromís per Cabanes a l’alcaldia. Casanova, activista cultural i social, vinculat a les associacions musicals, culturals de la localitat i vinculat al món agrari a nivell professional, presa el relleu de Sole Segarra, l’actual alcaldessa de la localitat, que serà la número 2 de la candidatura. La renovada llista de Compromís a Cabanes inclou com a número 3 a María del Mar Ferrando, com a número 4 a Andrés Siurana i com a número 5 a Mercè Amer.

Relacionados  Gran jornada "biker" con la XXX marcha BTT y la feria de la bicicleta en Cabanes