Més Compromís per Alcalà de Xivert-Alcossebre conforma una nova executiva local

La nova executiva estarà liderada per David Salvador, qui assumeix el càrrec de secretari local.

La militància del Bloc-Compromís per Alcalà-Alcossebre ha elegit la nova executiva local en el Congrés Local d’acord amb els terminis establerts pels Estatuts.

En aquest sentit, les persones encarregades de seguir amb el treball realitzat fins ara seran Felipe Folch com a responsable de les finances, Ana María Martín com a coordinadora de comunicació i María Sorlí, qui ha deixat la secretaria local per fer-se càrrec de l’àrea d’acció política i institucional.

La nova executiva estarà liderada per David Salvador, qui assumeix el càrrec de secretari local amb les responsabilitats de treballar pel projecte, promoure la participació del mateix en la política local i representar els interessos del col·lectiu en l’àmbit comarcal i de país.

El nou secretari local de Compromís Alcalà-Alcossebre ha declarat estar «molt il·lusionat amb aquest projecte que duré endavant amb la col·laboració de tota la gent que forma l’equip de l’executiva».

Per altra banda, la secretaria local ixent, María Sorlí, va presentar els informes referits als últims anys de gestió que van ser aprovats per unanimitat. La militància present va conèixer tot el treball realitzat per la secretaria ixent durant els últims anys, el seu bon fer amb relació al col·lectiu, expressant-li el seu agraïment.