Mulet i Sabater en Morella

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet i la Regidora de Joventut i Participació Ciutadana en Benicarló, Susana Pérez, han volgut fer costat a la candidata a l'alcaldia de Morella, per part de Som Morella: Compromís, Sandra Sabater.

El Senador ha destacat «la valentia de Sandra, què des d’una de les pedànies del terme municipal, ha estat capaç de sumar voluntats de canvi en la capital de Els Ports i la seua ferma voluntat de lluitar contra el despoblament i l’abandonament dels habitants del terme i de la comarca en general».
Per la seua part Sabater ha raonat «tenim no la necessitat, més bé l’obligació, de liderar des de Morella la lluita contra la despoblació, som la primera barrera i no podem defallir.». Afegint «venim a sumar, amb humilitat, contra ningú, a treballar a la fi i esperem tenir la confiança de morellanes i morellans».

Un comentario

  • Em pareix molt be que Compromís hagi presentat una candidatura a Morella. Sempre és difícil començar i d’ alguna manera s’ ha de fer. Ara que aquesta dona Sandra Sabater digui en una entrevista; que no solo sea Morella la que se lleve el turismo, quant ve a presentar a Morella no em pareix gens coherent, perquè entenc que lo primer que ha de defensar una persona que aspiri a representar al poble és l’ interès de la gent d’ aquest poble per davant de altres, en tota la bona voluntat i solidaritat en altres pobles, si aspira a que la votin la gent d’ ací no hauria de dir aquestes coses. Un altra cosa és la transparència en els comptes i l’ accés al treball públic que tantes vegades he demanat jo mateix. Es evident que els de la conservera tradicional ja fa temps que van deixar de votar al Pp i ara voten al PSOE, per tant fan falta altres veus que treballen per millorar la democràcia i acabar amb el clientelisme polític espantós que hem patit tants d’ anys, però dient aquestes coses no se si els votaran pocs o molts o no ningú. Que Compromís comenci per exigir la limitació del temps de permanència en els càrrecs de la política municipal, provincial i autonòmica i aleshores ja en parlarem.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *