Música, exposicions i poesia per a commemorar el Nou d’Octubre a Benicarló

Música, exposicions i poesia per a commemorar el Nou d’Octubre a Benicarló

El cantautor valencià Andreu Valor oferirà un concert el dia 9 a l’Auditori Pedro Mercader. Els actes començaran el dia 8 amb una exposició i un recital poètic musicat de l’obra de Carmelina Sánchez Cutillas.

Benicarló commemorarà la diada del Nou d’Octubre amb un programa reduït i marcat encara per les restriccions, mantenint els actes més institucionals i el tradicional concert de música en valencià, però sense el Correllengua ni la Marxa Popular Ciclista que acompanyaven cada any el programa d’actes.

Els actes començaran enguany divendres dia 8 a les 18.30 hores amb la inauguració de l’exposició «Des de les fronteres del silenci», sobre l’escriptora Carmelina Sánchez Cutillas, una de les escriptora valencianes més destacades del segle XX i nomenada escriptora de l’any per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL).

Després de la inauguració de la mostra, que es podrà visitar al claustre del Mucbe i estarà oberta fins al 15 d’octubre, tindrà lloc el recital poètic musicat Independent, rebel i bohèmia, a càrrec de la companyia Crit Teatre. L’entrada serà gratuïta, amb reserva prèvia a través del telèfon 964 46 04 48 o del correu electrònic correu.mucbe@benicarlo.org.

El mateix Nou d’Octubre tindran lloc els actes institucionals, començant per la cercavila festiva, que comptarà amb la presència de les autoritats acompanyades de la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers i Tabaleters i el Grup de Música i Danses la Sotà.

Ja per la tarde, a l’Auditori Pedro Mercader, s’ha programat a les 19.00 hores el concert del cantautor Andreu Valor, que presentarà el seu nou disc Insurrecte. L’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

 

Relacionados  Escena Erasmus llega a Geldo con ‘Una historia de miedo’