Nombramiento de María Carmona como reina 2020

El alcalde anuncia el nombramiento de María Carmona como reina 2020, con las damas Alejandra Chulvi, Andrea Girona, Ester García, Rocío Castrillo, Sofía Padullés y Tamara Munuera

La ciudad de Vila-real emprende un nuevo curso festivo, con el nombramiento oficial de María Carmona Altava como reina de las fiestas 2020. El alcalde, José Benlloch, ha anunciado de forma oficial el nombramiento de la joven vila-realense en el tradicional acto oficial celebrado en el salón de plenos del Ayuntamiento, que ha podido ser seguido en directo a través del canal municipal en Youtube.

María Carmona, de 18 años y estudiante de Enfermería en la Universitat Jaume I, ostentará el cargo durante las fiestas patronales en honor a san Pascual y la Virgen de Gracia, junto a sus seis damas: Alejandra Chulvi González, Andrea Girona Nieto, Ester García Segura, Rocío Castrillo del Sol, Sofía Padullés Beltrán y Tamara Munuera Moreno. Las nuevas damas han sido recibidas por sus predecesoras, Àgata Martínez, Bárbara Martínez, Isabel González y Tania Ripollés, mientras que la reina de 2019, Carmen Rubert, ha sido la encargada de darle la bienvenida a su sucesora en el cargo para 2020.

MARIA CARMONA ALTAVA

María té 18 anys i estudia el primer curs del grau d’Infermeria a la Universitat Jaume I.

 És membre de l’Associació de Filles de Maria del Rosari i, a més, porta tretze anys formant part del grup COM de la Consolació de Vila-real. Pertany a la Penya Gairell i l’acte festiu que destaca és el pregó de les festes perquè és el començament d’una setmana intensa i d’un any inesborrable per a ella i la resta de membres de la cort d’honor. Espera amb molta alegria l’ofrena als patrons, la baixada i la pujada de la Mare de Déu de Gràcia, dos actes molt importants, i el moment de participar en la cavalcada com a representants de les festes.

 Per a ella, formar part de la cort d’honor de Vila-real és molt més que una il·lusió, és un sentiment que té molt arrelat, ja que s’ha vist molt involucrada en el món fester. Recalca que és tot un orgull ser una de les representants del seu poble, les seues festes, cultura i tradició. Està segura que serà un any inoblidable, i que el viurà amb molta passió i molt de sentiment, ja que estima molt Vila-real, per això és tan especial per a ella aquest any.