Orpesa ‘viatja’ per les aventures d’Ulisses en un espectacle interdisciplinari únic

‘Odissea, el viatge de ningú’, que arriba a l’Espai Cultural aquest dissabte, és una lliure recreació del clàssic d'Homer en forma de conte musical, literari i plàstic

 

Un dels grans clàssics de la literatura universal aterra aquest cap de setmana a l’Espai Cultural transformat en un espectacle interdisciplinari únic. Així, sota el nom d‘Odissea, el viatge de ningú’, Elies Monxolí (piano i veu), Amàlia Garrigós (veu narradora), Nacho Mañó (guitarres), Roger Alemany (viola) i Aitana Ferrer (veu) mostraran al públic una lliure recreació de ‘L’Odissea’ d’Homer en forma de conte musical, literari i plàstic.

D’aquesta manera, els assistents podran submergir-se, dissabte que ve a les 19.00 hores, en els sorprenents viatges d’Ulisses i les seues aventures amb Polifem, Circe, Calipso i Penélope, entre altres personatges. I, tot això, tenyit de referències a grans poetes del Mediterrani, com és el cas de Dante, Ausiàs March, Kavafis o Salvador Espriu. El regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, subratlla que amb aquest concert, “que és un dels esdeveniments més rellevants de l’agenda d’aquest trimestre, donem suport als artistes de la nostra terra i fomentem, al mateix temps, la música en valencià”.

La programació d’aquest cap de setmana la completa, el diumenge a les 18.00 hores, l’obra de teatre ‘El misterio de la cajita’, un espectacle protagonitzat pels alumnes del taller de teatre del Centre Integral de Majors (CIM) d’Orpesa. Es tracta d’una adaptació d’aquest sainet valencià que deslligarà les riallades entre el públic reunit a l’Espai Cultural.