Peregrinació a Torrehermosa

La Confraria de la Puríssima Sang i Mare de Déu de la Soledat, Medalla d'Or de la Ciutat, ha celebrat aquest cap de setmana la X Peregrinació Quaresmal a Torrehermosa, amb la participació de més de 200 persones, que s'han desplaçat des de Vila-real fins a la localitat natal de Sant Pasqual, a Saragossa, on s'ha representat el Via Crucis pels carrers de la població.

L’alcalde, José Benlloch, el primer tinent d’alcalde, Xavier Ochando, i el regidor de Turisme, Diego Vila, entre altres regidors i regidores de la corporació, han acompanyat la Puríssima Sang en la peregrinació, que celebra el seu desé aniversari. Amb aquest motiu, a més de la commemoració del 400é aniversari de la beatificació de Sant Pasqual, s’ha descobert una placa commemorativa. Autoritats de saragossa i locals s’han intercanviat obsequis.

L’alcalde destaca l’esforç de la Confraria de la Puríssima Sang per a fer possible aquesta peregrinació durant 10 anys i la implicació del poble de Torrehermosa, en una jornada de germanor entre ambdues poblacions, unides per la figura de sant Pasqual