Potent oferta educativa i esportiva per a l’estiu 2023 a Benicarló (Castellón)

Potent oferta educativa i esportiva per a l’estiu 2023 a Benicarló (Castellón)

La proposta inclou conjuntament l’Escola d’Estiu d’oci educatiu per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i la Campanya Esportiva d’Estiu, amb una àmplia oferta per a totes les edats.

 

L’Ajuntament de Benicarló ha presentat avui tota la programació educativa prevista per a l’estiu per a conciliar la vida familiar i laboral. D’una banda, l’alcaldessa i responsable de l’Àrea d’Educació ha presentat l’oferta educativa de l’Escola d’Estiu 2023 per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, que enguany ha previst quatre torns: del 26 al 30 de juny, del 3 al 14 de juliol, del 17 al 28 de juliol i del 31 de juliol a l’11 d’agost.

Com a novetat, aquest estiu hi haurà menjador en els dos centres on es realitzaran les activitats, el CEIP Ángel Esteban i el CEIP Eduardo Martínez Ródenas. Com cada any, hi haurà un horari troncal (de 10.00 a 13.00 hores), a més de la franja matinera de cangur (de 9.00 a 10.00 hores); i la franja de menjador (de 13.00 a 15.00 hores).

Les inscripcions es poden realitzar a partir del 22 de maig a les 11.00 hores a través del codi QR que apareix en els cartells. També s’ha reservat el dia 26 de maig per a fer inscripcions presencials directament a l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament.

Pel que fa a l’oferta esportiva, el regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha explicat que les inscripcions es podran formalitzar a partir d’avui mateix a les 15.00 hores i fins al 2 de juny a través del web https://www.esportsbenicarlo.com

Com cada any, s’ha programat el campus Diverestiu, que enguany ha incrementat el nombre de places fins a les 200, a més dels campus esportius que organitzen les entitats esportives, esdeveniments, tornejos i activitats esportives.

cuadriptico campanya estiu 2023

 

Relacionados  10a Mostra Internacional de Curtmetratges «Drets Humans i... Acció!» a Castelló