Promoció del valencià amb la Diputació de Castelló i l’AVL

El president de la institució provincial ha ressaltat que “hem volgut tindre molt present el que és i el que significa la nostra llengua i augmentar, cada vegada més, la presència del valencià”.

 

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la presidenta de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Verònica Cantó han signat un conveni per a la col·laboració conjunta de totes dues entitats en actuacions destinades a la promoció del valencià. La signatura va ser dimecres passat a la Casa Matutano de Castelló coincidint amb el 90 aniversari de les Normes de Castelló.

Acabem de signar un conveni de col·laboració entre la Diputació de Castelló i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, un conveni que vol que aqueixa relació i aqueix lligam siga cada vegada més fort.

Ha assenyalat el president qui ha ressaltat la importància de la llengua per a «l’evolució cultural de la societat”.

El president ha afegit que, des de la Diputació de Castelló, “hem volgut tindre molt present el que és i el que significa la llengua de les i els valencians i augmentar, cada vegada, més la presència del valencià seguint amb la normalització”.

Per la seua part, la presidenta de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Verònica Cantó, ha agraït a la Diputació de Castelló “la seua implicació i facilitats” que ha posat en totes les iniciatives.