Ràdio Benicarló estarà en directe des de la Fira de Sant Antoni

L’emissora municipal posarà en antena una edició especial del magazín «Veus de casa» des del recinte de la fira de Sant Antoni . El programà comptarà amb els principals protagonistes de la festa i la fira i s’emetrà el diumenge 12 de desembre des de les 11.00 a les 13.00 hores.

Ràdio Benicarló, emissora municipal, tornarà a sortir el carrer amb motiu de la fira de Sant Antoni amb una edició molt especial del programa matinal diari «Veus de casa». Seran dos hores vibrants de ràdio en directe que s’ompliran amb les veus de les figures més representatives de la festa de Sant Antoni, del món del camp, i de la fira que marca l’inici d’aquesta celebració popular tan arrelada a Benicarló.

L’edició especial de «Veus de casa» estarà presentada i dirigida per Ana Álvarez, acompanyada als micròfons per la també periodista benicarlanda Ana Añó i pels col·laboradors de Ràdio Benicarló Enoc Altabás i Pedro Torrent. Sunny López serà l’encarregada de la producció i Joan Peiró de la realització i control tècnic.

El programa comptarà amb les personalitats més rellevants relacionades amb la Confraria i la festa de Sant Antoni, majorals i majorales, lloeros, paradistes, representants del sector agrícola local, personalitats que visiten la fira i un llarg seguit d’invitats que passaran al llarg del matí per l’estudi mòbil de Ràdio Benicarló.

Amb aquesta edició especial de «Veus de casa», Ràdio Benicarló referma el seu compromís amb el món associatiu local, la cultura, les festes i les tradicions de Benicarló.

El programa s’emetrà des de les 11.00 a les 13.00 hores des de la pista semicoberta del Pavelló Poliesportiu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *